Partybajsare

Jag har inte skrivit här på snart över en vecka tror jag men jag orkar inte skriva så mkt.

Sammanfatttat vad som hänt iaf:

Efter att jag hade lämnat in mina bilder till bildläraren så började jag tänka och i söndags bestämde jag mig för att stanna kvar i musik. Enda anledningen är att jag pluggar och fokuserar mycket bättre när jag sitter ensam på lektionerna. Jag pluggar under raster och håltimmar och får mina läxor fixade direkt och slipper plugga hemma.


Jag har börjat sitta mindre vid datorn och börjat läsa mer böcker, väldigt skönt och underhållande.

Tomas vill se District 9 med mig och mina päron i helgen, jag vill men sa att päronen är ute och vandrar under hela lördagen men att pappa sa att vi kanske kan gå på söndag. Vet inte riktigt om Tomas fattade vad jag menade med att det inte kommer att gå att kolla på bio på lördag då han sa att han ville boka biljetter till lördag ändå. När jag sa att det skulle vara dumt om vi ändå inte kommer gå så lät det som om jag sabbade alla hans planer och framtidsdrömmar och han verkade bli rätt irriterad vilket självklart gör mig irriterad över att han inte verkade fatta och att jag kände mig som partypooper nr 1.

Nu: Gordon ligger och sover på fotöljen, han är uppkurad och snarkar som satan. Ibland är han så brutalt söt =)


Japp.. det var typ allt, får se när jag skriver nästa gång.

Skit Cyber

jag hatar cybergymnasiet. hatar är ett milt ord i detta sammanhang.

Anledningen till att jag hatar Cybergymnasiet är:
1. De har först splittrat skolan så några av mina vänner går på södra (jag går på norra för er som inte vet det o.O)
2. De har splittrat upp KLASSEN också så bild är en klass och musik är med dans. De som jag går med i musiken är endast människor jag stör mig grovt på.

Jag har pratat med min gamla mentor som även är bildläraren och jag ska få göra ett intagningsprov till bilden så jag kan börja med mina vänner igen. Trodde att allt skulle bli bra nu när Sabina och Lindsay skulle få gå om men när jag inte ens går i samma klass som de och inte ens har några lektioner med de så är det ju fan inte värt det. Så jag byter och ska bli bildestet istället.

Kommer fortfarande att gå Ensemble B och nästa år ska jag välja till Sång 3 också som jag egentligen skulle ha i år i musiken. Så jag kommer få mina favoriter i musiken och få sitta och måla lite. Så det kan nog blli bra om jag får börja i bilden.

Skolans anledning till att splitta på oss är patetisk också. Deras enda orsak är att de hade problem med schemat innan och att få allt att funka. Det är en pissig anledning tycker jag och jag lever hellre med rätt stora håltimmar för att få vara med de jag tycker om än att sitta och plågas men att få sluta tidigare.

Brunett!

Nu har jag blivit brunhårig och jag älskar det!

Har inte så mycket ork att skriva nu då jag ska tvätta ansiktet och sen sova.
Imorrn är det dax för skolan och jag är definitivt mer pepp nu än jag var tidigare idag!

Har fikat med Jon och en massa idag, det var riktigt trevligt och jag skulle gärna göra det igen snart! xD

Vatten

Cycklade lite på träningscyckeln för inte så länge sen nu. Trodde att jag skulle klara minst 10 min men var slut redan vid 6 så jag hoppade av och bestämde mig för att meditera lite i duchen samtidigt som jag då fick svalka ner mig lite. Sist jag mediterade så gick det åt helvete och jag blev bara störd hela tiden, kändes väldigt konstigt att jag inte lyckades. jag brukar ju lyckas komma in i meditationen rätt fort men inte den gången. inte denna heller, jag satt ett tag och njöt at vattnetdär jag satt på golvet iaf. Satt där i säkert 15 min och bara försökte njuta av det som jag hade.

När jag bestämde mig för att jag bar klar där och reste mig upp märkte jag att jag hade suttit på det där hålet där vattnet ska rinna ner. Det var ca 1-2 cm vatten i hela badrummet som jag fick ta och försöka torka upp. Det tog ett tag men det gjorde inget. Tröjan jag hade tränat i och lagt på golvet var genomblöt så jag hängde den på tork också.

När jag klev ut ur badrummet märkte jag att det hade blivit en pöl utanför dörren också, skrattade till lite och torkade upp det också.

______________________________________________________________

Började läsa mer seriöst på boken jag fick låna av Jon. Den blir faktiskt bättre och bättre nu när de börjar komma fram till att det jag gissade på från första början är helt rätt. De har lite roliga saker i den där boken som man sitter och skrattar lite åt ibland.

Nu märkte visst mor att det fortfarande var nån cm blöt i badrummet och börjar gnälla som vanligt. Fattar inte ritkigt varför hon måste ta allt så allvarligt. när jag berättade om missödet för henne hade jag räknar med att hon skulle skratta och kalla mig klantskalle som hon brukar men istället blev hon sur och undrade hur jag kunde vara så korkad att jag satte mig på den.

Nu gick pappa också ut och mummlar något som lät rätt surt och nu frågar han inte ens om jag vill ha en glass som han skulle hämta. Fy fan vad man kan få skit bara för att man råkar göra ett litet misstag. kan de inte bara se det som jag ser det och skratta lite åt det för att det faktiskt är rätt komiskt.

_______________________________________________________________________

Mitt minneskort till pspn fick damp idag men jag lyckades lösa det efter ett tag men lite hjälp från Tomas och nu har jag lite småroliga spel på den.

Lite pissed. trodde att min lugna stund skulle hjälpa mig att bli på bättre humör då jag har kännt mig som en jäkla bitch idag men det sabbades direkt när morsan håller på som hon gör. Det irriterar skiten ut mig när hon lyckas sabba det jag byggt upp. Förhoppningsvis så ska de sova snart så jag kan få försöka bli bättre igen.

___________________________________________________________________

Avis på tomas som fan då han ska få jobba med ljuset på Infected Mushroom konserten på torsdag. Fan för att han får gå dit gratis och alla biljetterna är slutsålda. Han kommer iaf hem hit imorrn och kanske efter konserten sen.

Längtar tills Trolls b-bash. Kommer inte gå på fest tills dess och jag tror att den kommer bli riktigt superbra. ^^
Var på fest med Sabina och Fredrik för några dagar sen, pissig fest men umgånget var riktigt trevligt, skönt att få se de igen! xD

Well, har inte så mycket mer att skriva men jag ska försöka hitta på mer saker så jag har mer att skriva om nästa gång.

PLU!

Igen..

Nik och Amilia kom hem nyss (Tomas bror och hans tjej). Ni som följer bloggen har ju läst om hur jag känner mig när Amilia är i närheten och nu är den tillbaka igen. Jag ville inte riktigt se filmen som Tomas ville se så då satte jag mig vid datorn. När Amilia kom och frågade honom om de inte kunde kolla på nåt annat så bytte han och de sitter och pratar för kung och fosterland ute i mediarummet.

Jag önskar att jag också kunde prata med Tomas sådär om ingenting som hon kan. Det är väl det som gör mig mest avis och det att han verkar mer intresserad när hon pratar än när jag säger nåt. Ibland så är det nästan som om han inte hör mig när hon är där och det slutar alltid med att jag och Tomas småjävlas med varandra. Ibland sårar det mig men han verkar inte märka hur jag känner.

Jag hatar att vara avis och jag fattar inte varför jag är det då jag vet att han aldrig skulle vara otrogen- Jag känner väl bara en viss tävlan när hon är här och dominerar alla konversationer och alltid är glad och uppåt och verkar så positiv till precis allting.

Jag är ledsen just nu och jag vet att det endast är för att hon är här och pratar med honom som hon gör. Lika ont gör det när han svarar på ett sätt han bara svarade till mig på i början av vårat förhållande.

Jag blir orolig fast jag inte borde vara det, men det går inte att komma undan..

<3

Fedrik, du vet att vi inte kommer släppa dig. Jag har inte kännt dig så länge men jag har redan förstått att du är en riktigt bra människa och det är därför jag bryr mig så extremt mycket!
Lämna oss inte, snälla. Lämna inte Sabina och våran kultur, du hör hemma hos oss och du vet att vi bryr oss extremt mycket om dig!..

Jag hoppas verkligen att du blir bättre och att du kommer tillbaka snart. Vågar inte höra av mig till dig just för att jag inte kännt dig så länge och så djupt än, men jag hoppas att du vet att jag bryr mig ändå.

Vi saknar dig redan och jag kan slå vad om att Sabina saknar dig mest..


Snälla kom tillbaka..

<3<3

Fuck no.

Idag var jag ute och övningskörde på motorvägen för första gången. Det gick riktigt bra och jag fixa även köerna bra!
Jag är jättestolt över att det gick så bra men jag har även kommit underfund med att jag ALDRIG ska skjutsa mamma NÅGONSTANS NÅGONSIN.

1:a gången jag och pappa skjutsade mamma från Tumba och hem så råkade jag svänga lite segt i en sväng och morsan skriker som en stucken gris. Jag blev självklart ledsen och förbannad över att hon inte kunde sagt till på nåt annat sätt. Hon skrämde mig när hon gjorde så vilket även gjorde att det blev ännu svårare förr mig att koncentrera mig på att hamna rätt.

Idag så skulle vi hämta mamma på hennes jobb så att jag skulle få köra lite mer. När mamma hoppade in i bilen så sa hon att hon skulle läsa sin tidning så att hon inte skulle hålla på och vara jobbig och störa mig. FUCK NO!
Hon lästa tidningen i 2 min, resten av resan satt hon och upprepade vad pappa sa och självklart så ropade hon "bromsa!" typ om och om igen fast jag redan gjorde det och hade koll. Blir skitirriterad när hon inte bara kan sitta och vara tyst så att pappa kan hjälpa mig. Det  är HAN som är min handledare och HAN vet hur jag tänker och beter mig och är mer lugn när han säger saker. När vi var uppe i rondellen till Alby så tyckte pappa att jag skulle bytaa fil men jag tyckte att det kom för många bilar. Jag råkade kolla i backspegeln lite för länge och råkade hamna knappt vid sträcket utåt och morsan skriker som fan igen. Pappa hann inte ens säga nåt så självklart händer samma sak som 1:a gången.

Jag ska fan aldrig skjutsa henne igen, jag orkar inte med henne sätt. Det jobbigaste är att när hon gör så så känner jag att hon inte litar på att jag faktiskt kan köra. Jag har inte kommit så långt i mitt körande ändå och det gör mig ännu ledsnare när jag märker att pappa tycker att det går skitbra men hon nästan sitter och klamrar sig fast för llivet när jag kör i 50.. Det suger jag jag är riktigt sur just nu.

Har inte hänt så mycket idag. Skulle ha träffat på Cesar och försökt få melodi till mina texter men han ringde och sa att det blev lite fullt idag och vi tar det imorrn istället. På onsdag ska jag iväg och fika på Cafe 60 med Sabina och Fredrik. Ska bli skönt att äntligen få sitta och prata med dessa härliga människor!

Jag har inte mediterad på 3 dar nu och idag känner jag verkligen ett behov av det. Jag behöver min meditation just nu när jag är så pissed som jag är.

Ha det bra ppl!

Laaatex

Igår var man på Dekadance & Tech Noir's Pride party och det var askul!

Så mycket kul som hände som jag ändå inte orkar skriva om, pratar hellre om det.

Jag är dålig och har inte mediterat på 2 dar. Jag är så jävla dålig p att hålla fast vid saker jag mår bra av. Ska sätta mig efter att jag skrivit klart detta inlägg. jag behöver det verkligen då jag märker hur bra jag mår av det.

Imorrn ska jag och Cesar försöka få lite melodi till mina texter jag har skrivit. Det ska bli lite kul att se hur det blir.

På tisdag har jag tänkt att jag skulle dra till Cum och testa lack och latex kläder, hitta nån snygg outfit och sen se hur mycket den kommer kosta mig. Ngon som vill hänga på och testa runt med mig? Skriv på msn, ansiktsboken eller vart du än kan få kontakt med mig! Vill verkligen ha nån att dra dit med och roa mig lite samtidigt.

På onsdag ska jag kanske ut och fika med Sabina (och Fredrik om du hänger med!), har inte fått svar om hon är på eller inte men det skulle vara kul att få sätta mig ner och prata lite med de. Vi sätter oss på Café 60 och jag drar med mig datorn så kan jag spela upp meditations grejen jag pratat om för de.

Efter onsdag har jag inget mer planerat och funderar på att ta lite tid med mig och Tomas nån dag då. Det är skönt att allt mellan oss två har ordnat sig och jag mår riktigt bra över att han mår bra igen och inte är kluven längre! =) <3

Nu ska jag ta och meditera lite och sen får vi se vart det bär!

Rock, Paper, Scissor, Lizard, Spock!
PLU!

RSS 2.0