2nd Day

Mediterade nyss igen och kom precis på att jag kan skriva lite om de framsteg jag känner när jag mediterar här i bloggen.

Igår när jag hade mediterat så hade jag ett lyckorus under resten av dagen. Idag känner jag mig bara väldigt lugn och nöjd med livet.

Jag kände idag att jag på nåt sätt hittade helt rätt i meditationen. Tyvärr så var det bara någon minut innan han började prata igen och jag skulle vakna. Det var oförklarligt hur jag kände när jag hittade just den känslan och upplevelsen, jag kände mig på nåt sätt hel och underbar precis som jag är och verkligen som han förklarade att man är precis där man är menad att vara och där du är just nu är perfekt, vart du än är.

Kom och tänka på en sak han sa som fick mig att tänka på både mig Fredrik och Sabina, det som antagligen gör att detta funkar för mig så bra också.

"You need no great intellect to acheive this, it's a very gentle exercise. Analysing every thought will acctualy take you away from yourself. Don't try to be cleaver this would just briing more mindin (jag gissar på att det är typ "mer tankar")"

Jag tyckte den passade så bra. Jag hittade också skivan på cdon men jag kommer nog aldrig köpa den. Det kostar ca 650kr att få hit den till Sverige.. Det är lite för dyrt för att få mitt lugnt, iaf när jag kan få tag på det genom Spotify. Det enda jobbiga är ju att det kommer reklam lite ibland men man lär sig leva med det.

Jag har börjat med att meditera varje dag nu, det är skönt att bara kunna sätta sig ner och vara med sig själv ett tag.

Jag älskar att lyssna på effekterna som meditation kan ge (om man mediterar en gång per dag under en period) för det är precis vad jag har letat efter under den sista tiden när saker har gått lite på tok. Har även insett att det är pga mig som saker har gått så fel också, men det känns som om jag börjar få de på rätt väg igen.

Nu till vanliga livet. Jag och Tomas kommer att ta en liten paus från varandra på minst 1 vecka för att se hur saker och ting går. Jag tror faktiskt att det kommer gå bra då han har vart bå bra humör sen vi pratade om det. Han behöver få lite tid utan mig och få träffa sina vänner och jag skulle behöva detsamma. Har inget speciellt inplanerat men har tänkt mig att iaf hinna fika med Sabina och Fredrik och se om jag kan träffa på lite fler.

Sebbe min bror är underbart snäll ibland och på lördag så kommer han och jag sitta nere på Tiki Room och dricka tropiska drinkar. Han är underbar då jag ligger minus på mitt kort (vilket aldrig hänt mig förr o.o) och han är en ängel och bjuder på dricka hela kvällen!

Imorrn kommer jag dra hem till mig i Alby igen och päronen kommer också hem men en nyfixad Gordon. De har vart och tagit bort tandsten på honom för första gången och pappa sa att han inte luktar illa längre så det känns extremt bra!

Längtar efter att se vad jag lyckas upptäck under min meditation imorrn, härligt när man upptäcker nåt nytt!
Ska även försöka spara pengar till lite kläder som jag vill ha, får se när jag får tag i de bara.

PLU! <3

Meditera Mera

Mediterade för några minuter sen. Länge sen jag gjorde det och jag kan tipsa alla om att göra det någon gång.
Har vart extremt oroig över många saker och vart extremt ledsen under sista tiden men nu är det extremt mycket bättre.

Satte på spotify och hittade en underbar cd där en kille förklarar om meditation och allt, helt underbart att lyssna på och det hjälpte mig extremt mycket.

Fördelen med att meditera är att man slutar tänka på alla problem mann har, ju mer man tänker, ju djupare hamnar du.
Måste verkligen hitta och köpa den cdn då all reklam på spotify stör ibland.

Jag måste så extremt bra just nu och lyssnar fortfarande på den.




Btw så har jag tagit av mig dreadsen och det känns mycket bättre. Som Tomas sa: "De tyngde ner din själ" när jag försökte förklara hur läättare saker kändes när de var ur.
Älskade de verkligen men de får hänga på väggen som dekoration istället.


Har hittat ett sätt att sluta vara den gnälliga, jobbiga och kvävande människan jag blivit. Så fort jag blir minsta sur ska jag sätta mig ner och meditera lite, det hjälper så extremt mycket!


Peace, Love and Understanding to you people!
You know I love you all <3

TIKI

Märkte att det var en del som inte riktigt visste vad en Tiki är så här är en bild på den snyggaste Tikin ever xD
Min kommer dock vara brun och se ut som om den är av trä med gröngula ögon och se ut som om han har ett elakt leende. xD



Update

Kom på att det var riktigt länge sen jag skrev i min blogg nu så jag tänkte att det är god tid för en "update".

Till att börja med så känns det som om bandet går åt helvete, vi har inte repat under hela förra veckan då Cesar var borta så vi kunde inte komma åt replokalen. Dagens problem bestod av att vi skulle planera vilka dagar denna veckan vi kan repa. Då kom alla problem upp till ytan.

1. Fabbe (basist) kan inte repa förrän efter 18 varje dag.
2. Våran ena gitarrist (W) har slutat i bandet utan att meddela någon av oss om det innan (bara Cesar).
3. Philip & Chris (basist och gitarrist) är bortresta i typ 2 veckor till.

De enda som kan repa öht är jag och Sebbe (trummis) vilket känns ganska meningslöst. Jag är frustrerad och rätt irriterad över att det känns som om jag och Sebbe är de enda som är redo att försöka ta vårat band till en mer seriös nivå då vi båda vill komma nånvart med detta.

Igår tvättade jag håret för första gången med dreadsen. Det blev extremt tugnt och tog typ 4-5 timmar innan det torkade ordentligt. Under den tiden funderade jag allvarligt på att ta av mig alla dreadsen, ångest på hög nivå när man får extrem huvudvärk. Nu när de är torra är jag iaf glad över att jag inte tog av de, dock måste jag nog göra det snart ändå då mitt hår börjar bli rätt långt.

------------------------------------------------------------------------------------------

Idag åkte jag in för att fika med Jon och säga hejdå innan han drog till lumpen. Det var jättetrevligt och Erik och någon annan snubbe som var på hans fest igår kom och underhöll oss ett tag också. Erik var kvar tills vi alla stack till Jons tåg för att vinka av honom. Det var extremt trevligt och vi har kommit fram till att sen vi flyttade från Kvarnholmen så har det blivit extremt mycket drama på Cyber och i de liv som på nåt sätt är ihopkopplade med de som går där.

Det var lite småroligt att kunna sitta och prata om allt drama som finns runt omkring oss och vi alla tre insåg att vi är rätt intresserade av andras draman bara det inte involverar en själv. Våran skola är som en enda stor såpopera typ Våra bästa år/Glamour i skolversion. Jag orkar inte gå in mer på just alla draman då jag inte heller vet allas version av de och det känns bara dumt att ta upp andras problem i min blogg då jag hellre är ego och skriver om mina egna. =D

Innan jag och Jon stack till Café 60 (vi är väl nästan stammisar snart va?) så skulle vi först till skanstull och handla böcker som Jon skulle kunna läsa påväg upp till Boden. Han hittade 4 böcker varav en som jag får låna tills han har permis nästa gång. Alla böckerna är på engelska (UNDERBART!! xD) och den jag fick låna heter "Un Lun Dun" och typ handlar om 2 tjejer som hamnar i ett ställe som heter UnLondon. I UnLondon kommer alla saker som är sönder och borttappade i London. På framsidan är det en soptunna med armar och ben som dansar!

Efter att vi vart och handlat böckerna så skulle vi till NK och hämta ut Jons lumpenglajjer (glasögon, älska slang). Det var svårt att hitta optikern då det inte stod nånstans om vart den var. Jon var tvungen att fråga de i typ informationsdisken och var systemet låg då vi visste att optikern låg precis bredvid. Efter en del lallande så hittade vi dit och han kunde hämta ut de.

Snubben inne på Synsam var jätterolig när han såg att det var lumpenglasögon. han typ försökte skämta lite om att det inte borde vara så jobbigt i lumpen. Han var inte bra på att skämta. lasögonen var däremot riktigt roliga och såg jättekonstiga ut. Tycker synd om Jon som måste ha de på sig. Jag gillade dock de glasögonen han skulle ha i gasmasken, de var jättesöta och jag har kul åt tanken på att de gör glasögon som ska sitta i gasmasten också.

Det var lite sorgligt att säga hejdå till Jon sådär precis vid tåget men ändå rätt kul att det var just bara jag och Erik som fick chansen. Kände mig lite som en lillasyster/morsa som höll på och nojjade mig. Efter att vi sagt hejdå till Jon så skulle jag och Erik åt olika håll men det var jättekul att snacka med honom också.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu så sitter jag iaf med min löjligt lilla dator i soffan ute i mediarummet hos Tomas. Vi har Orange och hans tjej här och alla sitter och koller facinerat på nyaste Terminator. Jag orkar inte riktigt kolla på film alls så jag tyckte att jag likagärna kunde ta chansen att skriva lite. De är trevliga och Orange tjej är jättetrevlig och pratglad. Dock så funderar jag på att dra in på Tomas rum och spela The Sims 3 snart igen. Tomas var smart och tog med sig spelet hit så jag kan sitta här och nörda mig istället då ingen dator funkar hemma. har även klarat ut hela Rock Band på trummor nu och tagit slut på minst 10 batterier under 3 dar. Det trådlösa trumsettet slukar batterier som en pundare käkar droger bara för att jag är dålig på liknelser). xD

Jag skulle vilja skriva så mycket mer nu när jag väl är på rull men det har inte hänt så mycket mer i mitt liv under sista tiden ändå. Jo, grannarna där hemma har äntligen fått sin vilja igenom och nu är vårat stora träd på baksidan rensat så att det inte sticker ut några grenar på deras tomt. Det var ascoolt att se de som skulle ha ner det. Päronen anlitade de för att de gör så lite skada på trädet som det går. Snubben som fixade alla grenarna klättrade upp i trädet (grenarna börjar efter typ 2 1/2 meter). han hade typ såndär bergsklättrings utrustning på sig och satt uppe i trädet medans han tog ner grenarna. Hela familjen satt och var nästan hypnotiserade av hur coolt det var tills päronen var tvungna att dra till Värmland och jag och Tomas stack hem till honom.

Jag har äntligen hittat någon som kan rita min Tiki som jag ska tatuera in sen också. En av Nic's (Tomas bror) kompisar som också heter Erik är asduktig på att rita snygga Tikis och han gick med på att rita en åt mig. Jag gillar Nics nya tjej Amilia också. Hon är jättetrevlig och det är riktigt kul att hänga med henne.

Det enda jobbiga med Amilia är att jag på nåt sätt känner mig osäker på henne ibland. jag vet att jag bara inbillar mig men ibland känns det som om hon stöter på Tomas och att han stöter på henne också. Jag blir orolig när de ska ut och röka ensamma fast jag vet att han aldrig skulle vara otrogen med mig. Jag vill inte säga det till honom heller då jag inte vill verka som en paranoid och ägandefixerad flickvän så fort det kommer in en annan tjej i huset. Hon hör till Nic och jag tror nog att de håller sig till varandra också.

Det är nog mest så att jag blir nojjig för att jag inte kännt mig särskillt vacker under sista tiden. Har inte sminkat mig på flera dagar och jag ser ut som en jäkla prickigkorv i ansiktet på vissa delar. Hoppas att det löser sig när jag kommer hem till mina kära produkter som jag glömde innan vi stack hit.

Aja, jag mår bra iaf och idag har det vart en riktigt lyckad dag. Jag hoppas att jag får en lika bra dag imorrn också. =D

Kul..

Besvikelse på besvikelse denna dagen.
Repet idag gick okey men jag är riktigt besviken på de som inte kom då vi bara var 3 st när vi egentligen skulle vara 6 st.
Det gick okey att repa men tyvärr så pajade min röst stup i kvarten och det lät skit efter typ 3 ggr efter varanda.

Gick och handlade med Tomas efteråt och blir irriterad när vi tjatar om nåt så enkelt som mat. Jag blir extremt lätt irriterad när jag är trött, hungrig och har skoskav.. vilket var precis vad jag hade just då.
Känner mig även så elak så fort jag säger att jag inte vill göra vissa saker med honom just då utan kanske senare. Ibland är jag bara väldigt trött och har inte lust alls att "skoja till det lite".

Efter repet så fick vi reda på att vi inte kommer kunna repa på 1 1/2 vecka. Superhärligt att få ledigt och kunna åka ut på landet som jag vill. Dock så vill jag åka med Tomas, men han måste ut på sitt land och måla huset där så han kan inte följa med mig ut till Norrköping. Han verkar inte vilja ha med mig ut dit heller då han håller på och upprepar att jag nu får tid att åka till Norrköping och att vi ses efter det.

Jag vill inte åka ut på landet utan honom, det är inte kul alls att vara där utan någon att vara med förutom päronen och morföräldrarna. Det suger och jag vill vekligen inte sitta där ute och ha tråkigt.
Vill inte heller tvinga mig på Tomas med att följa med honom om han själv inte vill det.

Kommer antagligen stanna hemma om det är så. Får väl hitta på nåt annat att göra när jag blir helt ensam.
Festen blir iaf den 25:e och jag ska meddela alla om det imorrn.
Jag önskar att Lo hade kunnat komma men inget datum funkade för oss så det spelade lixom inte så mycket roll.
Hon får komma med på nästa fest (när nu den blir).

Ikväll ska jag iaf cykla lite träningscykel och baka cupcakes med vit choklad i. Gör det mest för Tomas då jag inte är pepp alls på att baka just nu.

Här är btw bild på mina dreads till Fredrik! xD

Hemma

Arbetet ute på landet blev visst kortare än jag trodde!
Tomas vart klar på 1 dag så vi kunde dra hem idag istället för imorrn.

Lyckades få i dreadsen i onsdags innan vi skulle dra ändå, det var skönt att få det fixat =)
Jag känner mig snyggare än jag någonsin gjort (förlåt, ego varning). Det är skönt att ha långt hår tillbaka och det är skönt med alla komplimanger man fått för de också.

De jag vill tacka mest är Lo och Fridde för allt!
Lo, dina dreads är underbara och du har rätt, det är som att ha en extrakudde!
Tack för pärlorna jag fick också, har i npgra svarta, dödskalla och 6 st genomskinliga och lila =)

Fridde, tack för att du kunde fläta i håret!
Det vart skitsnyggt och både du och din familj är jättetrevliga, enligt mig =)
Det var kul att få testa TheSims 3 och jag hoppas att mina datorproblem löser sig snart så jag kan få spela lite mer!

Nu ligger jag i soffan hemma hos Tomas och jag åker hemåt imorrn.
På måndag är det rep (tror jag iaf, har inte hört nåt från någon) och på tisdag ska jag fika med Jon och Cami som vi skulle gjort förra veckan.

Jag hämtade ut mitt studiebidrag innan vi drog ut på landet, skönt med lite extra pengar på fickan.
Väntar på att ilon ska beställa in de nya ghast-byxorna, har beställt ett par rosa =)
Fundrerar på om jag ska köpa den fina tröjan de har på Saturn, den känns så mig men den är ockkså så dyr och Tomas tycker att jag borde spara mina pengar till något bättre.

Det jobbiga är att jag inte hittar nåt bättre att spara pengarna till då jag är en bortskämd liten sak och får pengar av päronen när jag behöver det och nu har jag ändå inte så mycket jag måste spendera pengar på.

Suck..

Jag blir så ledsen och frustrerad när människor flytttar fram planer hela tiden och sabbar min planering in i minsta detalj.

Imorrn så skulle jag ha åkt till Fridde för att sätta i min dreads men idag fick man ett gb inlägg där det står att hon inte kan imorrn men hon kan i helgen om det funkar för mig. Nej, det funkar inte för mig då jag redan flyttat fram att åka ut på landet med Tomas tills jag fått i de.

Som tur är så kanske det är så att vi inte kommer åka till landet förrän på måndag då hans päron är där över helgen och vi vill inte vara med de. Nackdelen med allt det är att jag sagt till Cesar att jag ska ut på landet på Onsdag/Torsdag och kommer inte kunna repa förrän nästa vecka. Hur fan ska det gå med repningen om alla planer flyttas såhär?!

Jag blir frustrerad och irriterad när jag inte kan göra särkskillt mycket annat än att försöka leva med de planer som hoppat upp istället och sen försöka få cesar att förstå mitt dilemma. Det kan bli ganska svårt då han tycker att vi ska repa så mycket som möjligt för att bli klara och att han inte riktigt är nöjd över att jag drar iväg mitt i allt för att åka ut på landet.

Jag väntar på att Tomas ska komma hem så han och jag kan planera hur fan vi ska göra med allt detta. Funderar på att säga till Fridde att jag inte kommer att ha nån tid under helgen och se vad hon kommer göra åt det, det är ju hon som får 250 kr för skiten.

Jag får väl bara ta och försöka lugna ner mig lite så får vi se hur saker och ting går. Önskar att jag bara kunde fått haft kvar den planen jag hade från början:
Onsdag: Dreads
Torsdag-Söndag: Landet
Resten av sommarlovet: Chilla och Repa

Nystart!

Jahadå, kände att det var dax att ta bort allt det gamla och försöka köra igång med bloggandet igen.
Jag tackar mina 2 inspirationskällor Saiko och Fredrik! Om ni läser detta så vet ni att ni ska känna er stolta!

Jag kommer nog inte lyckas skriva lika seriöst och underhållannde som de men det blir väl mest vardagsting om hur det går i livet, med bandet och med Tomas. Då jag ibland behöver ett ställe att skriva på som inte är lika offentligt som bdb så kommer detta nog tyvärr bli rätt packat med det mesta jag vill säga till Tomas som jag inte riktigt har nerverna till att säga som jag tycker direkt på plats. Det kommer med andra ord bli lite som min bdb med jämna mellanrum.

Men iaf, idag hade jag rep med bandet. nervöst och obehagligt i början då jag hade bjudit in mitt ex för att kolla och sa att han KANSKE skulle kunna få en plats som gitarrist i bandet då jag trodde att Chris var kickad. Cesar hade även med sig sin brorson som också kunde spela gitarr, han var supernajs och riktigt duktig. Men det var bara att köra igång direkt. När alla hade fått in sina delar av låten (The Kill - 30 Seconds To Mars) så testade vi att köra utan orginalet i bakgrunden. Det lät hemskt men efter några gånger så kom vi längre och längre och till slut så hade vi nästan hela låten fixad (2 timmar senare). Det var astrevligt att spela med allihopa då Philip (Cesars brorson) hjälpte mig att få de andra fokuserade och redo. Cesar var nöjd och jag är stolt som få över mitt härliga nya band!

In på annat: Under den sista tiden har jag kännt att jag har fått en ny vän, hon heter Sabina (Saiko), jag vettefan hur vi hamnade fel i början då jag nu har märkt hur lika vi tänker och tycker om saker och ting i världen. Du är underbar och låt ingen annan få dig att tro att du är nåt annat! =)

Min lilla fest/myskväll som jag har planerat att ha i slutet av månaden ligger ganska still atm då jag måste droppa för päronen först att vi ska ha en "filmkväll" och sen så måste Tomas bestämma vilken av helgerna han ska ha våran grillkväll med några av de underbara människorna som är inblandade i TMC och deras asociated DJs.

Hade lite trubbel med Tomas tidigare ikväll och kom underfund om efter ett litet prat med honom att det var mig det är fel på. Fel och fel, kanske man inte ska säga då det handlade om att jag oroar mig för mycket och att jag saknar honom lite väl mycket ibland. han tyckte att jag älskar honom lite väl mycket ibland och att jag borde försöka lugna ner mig ibland och det kan jag hålla med om helt då jag tror att det är jobbigare för mig än för honom när jag blir knasig.
 Well, han kan nog inte tveka en sekund på om jag älskar honom eller inte. Det känns som om det finns ett rätt självklart sett att se det när man märker hu jag beter mig ibland. Det är verkligen inte meningen att bli så klängig men ibland så saknar jag dig och konstiga tankar hoppas in i mitt huvud när du är borta.

Nu ska jag ta och fortsätta kolla på tv och prata lite med random människor på natet, för jag har inget bättre liv än så just nu.

Här är btw länkarna till Saikos och Fredriks bloggar:
saikotic.blogg.se
hejfredrik.blogg.se

TJOFLÖJT! xD

RSS 2.0