YouTube & Makeup

Under senaste tiden har jag börjat kolla extremt mycket på smink-tutorials på youtube. Jag blir inspirerad som bara den men jag blir samtidigt väldigt ledsen då jag märker hur mycket färger det är som saknas av mina ögonskuggor.

De är alla helt underbara människor som gör dessa videos och jag önskar att jag kunde vara som alla de samtidigt, Queen Of Blending, MissChevious, Bubz Beauty och mest av alla, min absoluta favorit: Vintage or Tacky. Jag önskar att jag hade alla ögonskuggor och smink som de har, de kan verkligen göra allt som går att göra med färger occh former och lyckas alltid få en jämn yta att börja på. They-Are-Flawless.

Jag vill åka till USA med en jäkla massa pengar för att köpa de underbara saker de alla visar upp. Mina favoritmärken som jag sett är Calypso och Ben Nye. De är helt jäkla underbara och har nästan lysande färger. Jag vill även ha alla deras borstar och saker, speciellt deras skills med allt också!


Aja, för att komma med en massa annat positivt:
Idag har jag mått riktigt bra när det kommer till mitt utseende. Under sista tiden har mitt självförtroende vart riktigt lågt så idag har det kännts skönt att ha det lite annorlunda. Kändes bra att det första man får höra från Linus är "Fan vad snygg du är!". Det känns skönt att höra sånt från någon annan än Tomas eller päronen. Fick även en massa blickar när jag skulle hem från slussen. It felt good xD


Nu sitter jag och pappa och kollar på mitt uppträdande på dvd xD


Shoflöjt ^^

RSS 2.0